SPARKX Polijst middelen

Met trots lanceert SPARKX haar nieuwe lijn CeriPro X-line Polishing Powders, welke is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit Cerium Oxide en zijn speciaal ontwikkeld voor een optimale afwerking. SPARKX High Performance Cerium Polishing Powders zijn geschikt voor diverse soorten glas en presteren zeer goed in een breed scala van snelheden, drukken en polishing media.

Alle producten zijn milieuvriendelijk en non-toxisch, verspreiden gemakkelijk in water en spoelen gemakkelijk af na gebruik. Verschillende gradaties van Cerium Oxide Polishing Powders worden op grote schaal toegepast in vlakglas, CRT, LCD, TFT glas, spiegels, glazen, optisch glas, optische lens en vele andere gebied van de glasindustrie.

 


De SPARKX Group heeft zijn roots in Nederland en heeft de afgelopen jaren een grote expertise opgebouwd in de ontwikkeling van polijstmiddelen voor diverse toepassingen binnen de glasindustrie.

 

Emson Nederland heeft onlangs een contract getekend voor distributie van SPARKX Products. Onderdeel van de SPARKX Group zijn de SPARKX Polishing powders, dit zijn zeer krachtige polijstmiddelen voor het uit polijsten van vlakglas en facetglas. Daarnaast heeft SPARKX oplossingen voor het verwijderen van aanslag, krassen en het optisch helder maken van oppervlaktes. Op verzoek kunnen wij zelfs de cerium-oxide receptuur aanpassen geheel naar behoefte van onze klanten.

 

Verder willen wij u er graag op wijzen dat de meeste cerium-oxide poeders verkrijgbaar op de markt sterk vervuild zijn, zelfs licht radioactief, dus zeer schadelijk voor uw gezondheid en personeel (applicateur). Wij bieden uw 100% garantie dat geleverde producten vrij zijn van straling en geen gevaarlijke bestanddelen bevatten. De cerium-oxide poeders zijn pH-neutraal, klonteren niet, zijn milieuvriendelijk en eenvoudig met water afspoelbaar.

 

SPARKX cerium-oxide poeders bevatten een zeer hoog gehalte cerium-oxide, tot een zuiverheid van 99.9% . In de vlakglasindustrie ligt deze waarde beduidend lager, producten van andere aanbieders bevatten vaak niet meer dan 40% aan effectieve polijstmiddelen. Wij garanderen op basis van analyse polijstpoeders tot 85% TREO (cerium-oxide).

 

Bij juist gebruik van de SPARKX CeriPro X-line polishing powders, kan dit voor u enorme voordelen opleveren in uw productie proces. Daarnaast hoeft u minder cerium te gebruiken, waardoor u direct kosten kunt besparen.

 

CONTACT

Vouersweg 111
6161 AG Geleen
contact@emson.nl
Mobile +31 6 53683808
Fax +32 12 236671

BTW nr   NL817579345B01
Chamber of work   14093297

BLIJF IN CONTACT

Copyright © 2014 EMSON. Alle rechten voorbehouden.